Barça
Esports Barça 11/03/2012

Guardiola: "Ja sabeu l'opinió que tinc. No hem de pensar en el Madrid i anar pas a pas"

L'entrenador s'ha felicitat pel bon joc dels seus homes i per "haver guanyat fent un partit seriós en un camp molt complicat i contra jugadors molt forts en el joc aeri"

Ara
2 min
Guardiola dóna instruccions als seus homes a Santander

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet per la victòria del Barça al camp del Racing de Santander. Un partit "complicat" en què el Barça ha fet "les coses bé en un camp que no ajudava a circular bé la pilota".

"Hem hagut d'esforçar-nos per guanyar el partit. Hem fet bé les coses en un camp que no ens ajudava per la nostra circulació de pilota. Hem controlat, hem fet un partit seriós contra un equip que es tancava al darrere", ha comentat el tècnic blaugrana, que ha estat qüestionat sobre l'actuació arbitral, i ha respost: "No crec que hagi estat decisiu pel partit. Hem controlat en tot moment el joc". I davant la pregunta de si l'equip conservava opcions per atrapar el Reial Madrid a la Lliga, el tècnic blaugrana ha llançat pilotes fora: "Ja sabeu l'opinió que tinc. No hem de pensar en el Madrid i anar pas a pas".

Sobre la disposició tàctica, Guardiola ha explicat que amb el canvi d'entrenador del Racing no sabia quin plantejament faria servir el club càntabre: "No sabíem si jugarien així [4-2-3-1] o amb 4-4-2 com al Recreativo de Huelva. Però quan surts a un camp estant a 13 punts del líder has d'atacar des del minut 1. El camp estava molt malament, però això demostra el nivell tècnic d'aquest equip".

La Champions, el proper pas

Amb els tres punts al sarró, el Barça afronta una setmana sense partit ni dimarts ni dimecres. L'equip ja està classificat pels quarts de final de la Champions i el divendres sabrà el seu rival en aquesta competició. "Per aspirar a arribar a la final t'has d'enfrontar als millors, i els que queden són els millors. Tots tenen els seus punts forts. El Milan, pel fet d'haver-hi jugat, preferiria no trobar-me'ls. Però bé, el sorteig decideix".

stats