Barça
Esports Barça 06/01/2011

Guardiola: "Mai havíem trobat aquest ambient a San Mamés. Dono molta importància a la classificació"

L'entrenador ha dit que “si haguéssim quedat eliminats seria notícia, però li dono molt de mèrit haver passat ronda en uns vuitens tan dividits. Vull felicitar els jugadors”.

Martí Molina
2 min
Guardiola durant la roda de premsa.

BarcelonaL'entrenador del Barça ha donat molta importància a la classificació pels quarts de final de la Copa del Rei; no només pel fet d'haver-se aconseguit, sinó sobretot per “com s'ha aconseguit”. I és que Guardiola ha explicat que “havíem vingut algunes vegades a San Mamés, però mai amb aquest clima”.

El tècnic ha dit que “si haguéssim quedat eliminats seria notícia, però li dono molt de mèrit haver vingut a aquest camp i passar de ronda, i en uns vuitens de final tan dividits. Estic molt content i vull felicitar els jugadors per haver-ho aconseguit”.

Guardiola també ha tingut paraules d'elogi per Abidal, el jugador que avui ha anotat el gol del Barça i, alhora, el seu primer gol de blaugrana. A més, l'entrenador ha explicat que “li hem fet el passadís quan ha arribat al vestidor, s'ho mereix”. I ha afegit, irònicament, que “no l'hem pogut mantejar perquè el sostre era massa baix dit”.

El francès no ha estat l'únic jugador en rebre elogis del seu tècnic. “Avui és un dia per reivindicar Abidal, Pinto i sobretot Keita”; i sobre el de Mali ha dit que “és un jugador que moltes vegades no el puc posar, i em sap greu; avui cal felicitar-lo perquè s'ho mereix”.

Sobre el plantejament del partit, Guardiola ha revelat les paraules que ha dit als seus jugadors al vestidor. “Els he dit que pensessin amb un partit com el de Cornellà, amb la diferència que aquí la gespa està malament i això ens perjudica”. I sobre els canvis, ha explicat que “avui era molt important tenir alçada per defensar les centrades; i he mogut l'equip per tenir aquest factor controlat”.

Dels quarts de final, que el Barça jugarà contra o bé el Betis o bé el Getafe; l'entrenador del Barça ha llançat un missatge a la culerada: “espero que el Camp Nou estigui ple com si fos un partit de Lliga. Necessitem els aficionats per poder arribar a la final”.

stats