BARÇA
Esports Barça 31/07/2011

Guardiola: "Thiago està en un moment en què fica tot el que xuta, però piano, piano"

El tècnic blaugrana lloa el moment de forma de l'autor del gol del Barça en la derrota davant el Manchester United

Agències
1 min
Pep Guardiola durant l'amistós contra el United.

WashingtonL'entrenador del Barça, Josep Guardiola, ha volgut deixar constància del gran moment de forma pel qual passa el jove migcampista Thiago Alcántara, autor del gol de l'honor en la derrota dels blaugranes davant el Manchester United (2-1). "Thiago està en un moment en què fica tot el que xuta, però piano, piano", va dir el tècnic, que creu que el migcampista "és molt jove i té encara un gran marge per créixer com a futbolista". Guardiola es va mostrar satisfet amb el rendiment dels seus jugadors: "Crec que, en línies generals, hem jugat un bon partit, especialment a la segona part, que ho hem fet realment bé", va subratllar Guardiola. "Potser a la primera ens ha faltat tenir una possessió més llarga de la pilota i una mica més d'intensitat", va matisar.


Guardiola també recorda l'absència de jugadors importants de la plantilla: "No hem d'oblidar que ens faltaven jugadors clau dins de l'equip a causa de les lesions i el fet d'estar encara de vacances; a més, hem donat l'oportunitat als joves valors del nostre planter i això és una cosa molt important perquè tots han fet una gran tasca", va afegir. 



Respecte a Thiago, el tècnic diu que no havia de protegir el jove talent de l'equip, perquè per a això hi ha la seva família, però entén que ha de continuar treballant molt per guanyar-se els minuts que pugui donar-li dins de l'equip. "No tinc dubte que rebrà minuts de joc, però sempre que se'ls guanyi amb el seu esforç", va destacar Guardiola.

stats