Barça
Esports Barça 10/03/2012

Guardiola demana que Villar "faci un pas endavant i es pronunciï" sobre la polèmica arbitral

L'entrenador ha respost a la polèmica arbitral, i creu que el president de la RFEF hauria de sortir al pas dels rumors que indiquen que es guanya o perd en funció d'ell

Ara
1 min
Ángel María Villar.

Barcelona"Si és així, el sistema arbitral té algun problema". Així és com Pep Guaridola ha respost la pregunta de si els partits es guanyaven o es perdien en funció de les bones relacions amb la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). "Tots els clubs tenen la obligació de tenir bona relació amb els estaments que organitzen les competicions. El Barça té l'obligació d'estar bé amb la RFEF, igual que la reta de clubs", ha afegit.

El tècnic s'ha mostrat molt molest pel fet que s'han deixat de banda els mèrits esportius, i considera que el president d'aquest organisme federatiu, Ángel Maria Villar, s'hauria de pronunciar al respecte.

"No ha estat fàcil pels àrbitres, els han posat molta pressió. El president de la RFEF hauria de fer un pas endavant i pronunciar-se. Hi ha moltes insinuacions, i crec que hauria de sortir al pas. No pot ser que es cregui que es guanya o es perd en funció de si ets amic de Villar", ha comentat.

De la mateixa manera, i responent Godall, ha dit que "sap com ningú que hem guanyat pel nostre joc. És molt dolent pel futbol, no saben el mal que fan. Que creguin que no és mèrit de Messi o Cristiano Ronaldo. La gent paga per veure els jugadors. Només faltaria".

stats