Barça
Esports Barça 28/07/2011

Guardiola i Zubizarreta participaran en un partit benèfic juntament amb Kobe Bryant

El tècnic i el director esportiu del Barça jugaran en el partit que organitza la fundació Mia Hamm a Washington, l'endemà de l'amistós amb el United, hora dels EUA

Redacció
1 min
Zubizarreta i Guardiola, a la ciutat esportiva

BarcelonaLa Fundació Mia Hamm organitza per quart any consecutiu un partit de futbol en favor de la fundació i que compta amb la presència de diverses personalitats del món de l'esport.

Aprofitant que el Barça serà a Washington el dia del partit, el 31 de juliol, el club ha confirmat la participació de Josep Guardiola sobre la gespa. També jugarà el director esportiu, Andoni Zubizarreta.

L'espectacle comptarà també amb Kobe Bryant, estrella de Los Angeles Lakers de la NBA, així com de dues de les jugadores nord-americanes més destacades del passat mundial femení d'Alemanya en què es van proclamar subcampiones, Alex Morgan i Heather O'Reilly.

El partit es jugarà el matí del dia 31 als Estats Units, mentre que el Barça - Manchester United s'haurà jugat la nit anterior, sempre amb horari nord-americà, i els beneficis es destinaran als fons de la mateixa fundació Mia Hamm, i també al Children's National Medical Center.

stats