Barça
Esports Barça 01/10/2011

Guardiola: "Estem avisats. Els últims anys ens ha costat molt guanyar l'Sporting"

El tècnic blaugrana reconeix que tenia previst jugar amb el 3-4-3 i que pot canviar de parer per la lesió de Cesc, si bé "altres futbolistes poden fer aquest rol"

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola durant el partit  a Minsk.

BarcelonaPep Guardiola ha mantingut el seu discurs de prudència abans del partit contra l'Sporting d'aquest diumenge al Molinón, i ha assegurat que l'equip "està avisat" perquè "els últims anys ha costat molt guanyar-los", i més "en un camp tan intens".

"Estem avisats. Els últims anys ens ha costat molt guanyar l'Sporting. Hem d'estar preparats. Han estat resultats molt justos, i a més en un camp com el Molinón, molt intens, que ajuda molt el seu equip", ha dit el tècnic. "Ens hem mirat el partit de l'any passat i també alguns d'aquesta temporada, i són similars. Quan t'ho mires amb calma veus que l'Sporitng és un equip que té moltes virtuts, que defensa molt bé a prop de l'àrea. Crec que el partit se solucionarà per detalls, i l'hem de controlar el màxim possible, intentant no estar per sota el marcador", ha afegit.

Sobre la lesió de Cesc Fàbregas, que s'ha fet un trencament muscular als isquiotibials, Guardiola li ha volgut restar importància, tot i reconèixer que "és un contratemps". "El nostre és un joc on la gent es mou i ha de fer gestos agressius, i el futbol ens ho demana. Però el tindrem lesionat per poc temps, dues o tres setmanes, i esperem tenir-lo a punt per la tornada" de seleccions, ha aclarit.

"Sempre perdem coses quan algú cau de la llista. Però Cesc ha vingut amb molt d'entusiasme i s'ha adaptat molt ràpid. Té molta mobilitat i pot jugar en diferents llocs, té la capacitat per intuir on són els espais i, a més, té gol, té mobilitat... Però aquestes lesions poden passar durant l'any. Per sort ha estat poca cosa, i el que cal fer és treballar bé perquè ni ell ni els mínims possibles es lesionin", ha afegit el tècnic.

Guardiola també ha aclarit que "Cesc et permet jugar amb el 3-4-3 i tenia pensat jugar-hi, però ho acabaré de parlar amb el Tito. De totes maneres, també hi ha altres jugadors que poden fer aquest rol".

Per últim, també ha aclarit que "Puyol viatja perquè està millor, i si viatja vol dir que pot jugar. Però fins abans del partit no ho acabarem de decidir".

stats