Barça
Esports Barça 10/09/2011

Guardiola: "Al descans el partit no estava tancat"

L'entrenador del Barça no ha volgut carregar contra els jugadors després que l'equip des deixés dos punta a Anoeta i s'ha limitat a dir que "hem fet coses malament"

M. Molina
1 min
Guardiola i Montanier se saluden després del partit, davant la decepció de Messi per l'empat

BarcelonaContrariat per haver perdut dos punts al camp de la Reial Societat, Pep Guaridola no ha volgut fer sang contra el seus jugadors, i s'ha limitat a explicar que "hem fet coses malament" en un enfrontament que "no estava tancat a la mitja part".

"Hem tingut al davant un bon equip com la Reial Societat que pot fer gols. Al descans el partit no estava tancat i no em manca res més que felicitar la Reial pel punt que han aconseguit", ha explicat el tècnic, que ha afegit que "els contraris tenen tota la meva admiració. Hem fet coses malament, però quan guanyes també en fas. La Reial ha fet coses bé i ells també tenen el seu mèrit".

Sobre el partit, Guardiola ha afegit que "hem fet una bona primera part fins el 0-2, i després trobàvem ocasions de superioritat", però que a la segona meitat "ells s'han protegit molt més". En qualsevol cas, considera que "hem de trobar la raó per la qual ens ha passat això i procurar que no ens torni a passar". En qualsevol cas, assegura que "no hi ha excuses".

El tècnic no s'ha volgut pronunciar sobre el fet que hagi deixat homes com Messi, Villa o Iniesta a la banqueta, i s'ha limitat a dir que "fins a final de temporada hi arribarem tots els jugadors". En qualsevol cas, sí que ha afirmat que "hem de recuperar a la gent que podem pel partit de dimarts".

stats