Barça
Esports Barça 10/11/2011

Guardiola: "L'eliminatòria està oberta, encara que tothom doni per feta la classificació"

El tècnic considera que el Barça ha fet un molt bon partit contra l'Hospitalet i recorda que hauran de jugar el partit de tornada just arribar del Mundial de Clubs al Japó

Martí Molina
2 min
Jordi Vinyals i Pep Guardiola se saluden abans del partit entre l'Hospitalet i el Barça

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet per la manera com els seus jugadors han afrontat el partit contra l'Hospitalet, en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. El tècnic blaugrana ha qualificat l'enfrontament de "molt intens" i ha assegurat que els seus jugadors s'han "esforçat moltíssim". "Hem anat a totes les pressions i aquest és el símptoma de com ens prenem aquest tipus de partits".

Tanmateix, el partit ha acabat amb 0-1. Un resultat favorable als blaugrana per la tornada, encara que Guardiola ha volgut fugir de triomfalismes: "L'eliminatòria està oberta. Volíem fer algun gol més perquè no sabem en quines condicions jugarem el partit de tornada. Tothom ho dóna per fet, però a veure quanta gent vindrà a l'estadi. L'Hospitalet és un equip que té joc i ja veurem com arribarem a aquest partit després de venir del Mundial de Clubs, que seran dos dies i a jugar".

L'entrenador del Barça també ha parlat del rival, l'Hospi, i l'ha qualificat d'un equip que "sabíem que ens podia fer mal a pilota parada, i que té jugadors molt perillosos". Per tot això ha volgut "felicitar" el conjunt de la Feixa Llarga: "Si estan on estan a la classificació és perquè s'ho mereixen".

Pel què fa als noms propis, i sobre l'absència de Leo Messi, ha explicat que "la idea de joc és la mateixa amb ell o sense: jugar al camp del rival". Guardiola també ha parlat de David Villa, qui ha estat molt actiu durant el partit però que no ha acabat de rematar les jugades atacants. Tanmateix, el tècnic ha assegurat que estava "molt content" amb ell: "ha fet un partit molt intens i ha pogut fer cinc o sis rematades a porteria".

D'altra banda, ha assegurat que "no acabava d'entendre" la norma que només puguin jugar 4 futbolistes del filia. I sobre el moment on uns membres de PxC han desplegat una pancarta xenòfoba a l'estadi, ha comentat: "No he vist l'acció però la paraula 'xenòfob' ho defineix tot. Al final tots som iguals, no ens diferencia res, aquí i a l'altra banda del món. Però insisteixo, estava centrat en el partit".

stats