Barça
Esports Barça 13/08/2011

Guardiola s'emporta tots els jugadors pel partit d'anada de la Supercopa contra el Madrid

El tècnic s'emporta tots els jugadors del primer equip -inclosos els lesionats Puyol i Afellay- a més dels jugadors del B Martín Montoya, J. Dos Santos i Marc Muniesa

Redacció
1 min
Pep Guardiola, durant un entrenament a Dallas.

BarcelonaEl primer partit oficial de la temporada contra el Reial Madrid comptarà amb la presència de tots els jugadors, encara que alguns d'ells estiguin recuperant-se de les seves respectives lesions. Del Barça B també han estat citats Martín Montoya, Jonathan Dos Santos i el lesionat Marc Muniesa. En total, Guardiola s'endú 23 jugadors a Madrid.

Com passa en tots els partits decisius i importants, Guardiola ha decidit emportar-se tots els jugadors per fer pinya i passar més temps junts a causa de les poques sessions on tots els jugadors han estat disponibles durant aquesta pretemporada. Tota l'expedició sortirà del Camp Nou a les 18 hores i té prevista l'arribada a Madrid al voltant de les 20 hores.

D'aquesta manera la llista està formada per: Valdés, Pinto, Messi, Thiago, Piqué, Puyol, Alves, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Adriano, Abidal, Maxwell, Afellay, Abidal, Montoya, Dos Santos i Muniesa.

Darrer entrenament

L'última sessió de la setmana, que ha comptat amb els jugadors del Barça B Montoya, Dos Santos, Isaac Cuenca, Oriol Rosell i el juvenil Jean-Marie Dongou, ha servit per preparar i acabar de polir detalls de cara al partit de diumenge. En aquesta sessió Xavi i Piqué s'han entrenat amb el grup.

stats