Barça
Esports Barça 01/04/2011

Guardiola diu en una entrevista a la RAI que la seva etapa al Barça s'està acabant

La televisió italiana l'emetrà aquesta nit i RAC1 diu que Guardiola se sent traït perquè l'entrevista concedida era només per parlar del centenari del Brescia

Redacció
1 min
Pep Guardiola, durant el partit contra la Reial Societat

BarcelonaPoques hores després de fer-li un toc al president del Barça per haver-se excedit amb la seva aposta d'un 5-0 per la final de Copa, Pep Guardiola pot haver provocat un altre girigall al Barça amb unes declaracions on diu que la seva etapa al Barça s'està acabant. Guardiola, que no ha concedit cap entrevista individual a cap mitjà des que va arribar al Barça, n'ha concedit una a un periodista de la RAI italiana –Piergiorgio Severini– en què li hauria dit que plegarà aviat del Barça perquè cap entrenador pot estar molt temps en una entitat com el Barça. El periodista havia demanat l'entrevista al Barça i al tècnic només per parlar del centenari del Brescia italià, on Guardiola hi va jugar un temps, però al final de la conversa –gravada– sí que haurien parlat del seu futur al Barça, i el tècnic hauria dit quan acabi el contracte el 2012 sumarà quatre anys al Barça, i que en una entitat com aquesta no és molt normal estar-hi molts més anys.

Guardiola, segons explica RAC1, està molt dolgut amb el periodista perquè ell només volia parlar del Brescia tal com havien pactat. Sembla ser que la RAI emetrà l'entrevist aquesta nit.

stats