Barça
Esports Barça 09/01/2012

Guardiola: "Ens ha faltat arribada a l'àrea. Però més enllà d'això, no puc estar descontent"

El tècnic blaugrana considera que els seus homes han completat un bon partit, però que "quan viatges amb 0-1 contra un equip com l'Espanyol saps que et poden empatar"

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaTot i veure com l'Espanyol ha empatat el derbi als últims minuts, Pep Guardiola no s'ha mostrat crític amb el joc del seu equip. Al contrari. L'entrenador del Barça ha assegurat que tan sols ha faltat "arribada a l'àrea", però que "més enllà d'això", no pot "estar descontent".

"No hem passat angúnies, excepte els últims minuts de la primera part, que ens han creat problemes perquè no pressionàvem bé a dalt. En general, la segona part m'ha agradat. Hem controlat millor aquests desajustos. I al final, quan viatges amb 0-1 contra un equip com l'Espanyol, saps que et poden empatar. Després ja no hi hem estat a temps", ha resumit Guardiola.

L'entrenador ha matisat que els blanc-i-blaus "esclar que ens han creat problemes, amb jugades per la banda". Però que més enllà d'això, i que a l'equip li ha faltat "arribada a l'àrea", no pot "estar descontent".

Sobre l'acció polèmica del penal, al temps de descompte, Guardiola ha dit que ho han de "superar". "Si no l'han xiulat, no l'han xiulat. Un equip com el Barça no s'ha de queixar d'això", ha conclòs.

Per últim, i quan se li ha preguntat sobre si amb aquest empat el Barça havia perdut el tren de la Lliga, opina que "no ho crec, queden molts punts per jugar. Tenim un rival al qual ens costarà recuperar-li gaires punts, però ha d'anar a camps complicats. Però nosaltres només ens hem de mirar a nosaltres mateixos, mirar de corregir allò que no hem fet bé i perdre pocs punts".

stats