Barça
Esports Barça 22/08/2011

Guardiola: "Que haguem guanyat d'aquesta manera no vol dir que ja estiguem bé"

Tot i guanyar per 5-0 el Nàpols, el tècnic ha assegurat que el Barça encara no està al 100% i que continuarà treballant per arribar el millor possible a la Supercopa

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola, durant el Gamper.

BarcelonaTot i guanyar per 5-0 el Nàpols al partit del Gamper, Pep Guardiola ha assegurat que el Barça encara no està al 100% en aquesta pretemporada i que continuarà entrenant per arribar en les millors condicions possibles pel partit d'aquest divendres de la Supercopa d'Europa.

"Que haguem guanyat el partit de la manera que ho hem fet no vol dir que estiguem bé", ha dit l'entrenador del Barça, i ha afegit: "Mica en mica esperem agafar el nivell i així poder arribar a la final de la Supercopa contra el Porto amb les millors condicions físiques possibles".

Sobre el partit contra el Nàpols, s'ha mostrat satisfet per la victòria contundent, però ha assegurat que l'equip ha tingut més dificultats de les que mostra el marcador. "Res no és fàcil en aquesta vida, i a l'esport menys. Sabem que tot requereix el seu esforç. No podem oblidar que es tracta d'un partit amistós, si fos la Champions seria una altra cosa. Però ens hem pogut recuperar bé del partit contra el Madrid, perquè hem tingut 5 dies. Hem fet un partit molt seriós que ens serveix per preparar la final de divendres", ha dit el tècnic.

Aquest dilluns, Cesc Fàbregas ha disputat el seu primer partit de titular amb el conjunt blaugrana, i el tècnic ha valorat la seva actitud al terreny de joc i les seves habilitats: "Ha estat un jugador que sempre ha tingut arribada a l'àrea. Per nosaltres és molt important que tothom hi pugui arribar. Que (Cesc) es pugui adaptar bé jugant de 4 o d'interior o a altres llocs, respon a la seva qualitat com a futbolista", ha dit Guardiola. De fet, l'entrenador del Barça ha explicat que "no ens servirà el que vam fer l'any passat per guanyar aquest any. Els rivals han fet un pas més i nosaltres també l'hem de fer", en referència a les diferents possibilitats del futbolista i els diferents sistemes de joc.

Per últim, Guardiola ha parlat sobre Alexis, que aquest dilluns no ha participat al Gamper: "Al matí ha fet l'entrenament gairebé complert, però no hem volgut arriscar pel partit. Si no recau estarà a punt per la Supercopa del divendres".

stats