Barça
Esports Barça 11/02/2012

Guardiola: "Ens ha costat molt entrar en el partit"

El tècnic del Barça creu que "la Lliga està més difícil" i critica que als seus jugadors els hagi costat tants minuts ficar-se en el partit: "L'Osasuna ha entrat millor que nosaltres", ha resumit

Natalia Arroyo
1 min
Pep Guardiola dóna indicacions durant el Barça-València JOSEP LAGO / AFP PHOTO

BarcelonaPep Guardiola creu que l'Osasuna ha fet "una primera meitat molt millor" que el Barça i critica que als seus futbolistes els hagi costat tant entrar en el partit. Tot i elogiar la reacció de l'equip a la segona meitat, lamenta que s'hi hagin posat massa tard. "Felicito a l'Osasuna per la victòria", ha comentat el tècnic. "Han entrat millor que nosaltres, s'han adaptat millor que nosaltres a les circumstàncies del camp", ha continuat.

Sec, breu, el tècnic blaugrana ha resolt ràpid les preguntes. "Ens ha costat molt entrar en el partit. No hem guanyat ni una jugada, al principi", ha afegit.

El tècnic, que no llença la Lliga i només diu que "està més difícil" que abans, dóna per fet que el Madrid resoldrà favorablement el seu compromís contra el Llevant i centra en la Champions l'objectiu del seu equip. "Dimarts viatjarem a Europa a defensar el títol de campions. La segona meitat és el camí per aconseguir-ho. La competició ens posarà a lloc. Caldrà seguir fins al final de temporada i ja ho veurem", ha conclòs.

stats