Barça
Esports Barça 20/08/2011

Guardiola dóna descans als jugadors diumenge i els convoca dilluns a un entrenament voluntari

Tot i que era jornada de vaga, Guardiola havia programat una doble sessió preparatòria a la qual han assistit tots els jugadors. Aquest diumenge descansaran

REDACCió
1 min
Abidal fa estiraments en un entrenament. FCBARCELONA.COM

BarcelonaPep Guardiola ha decidit donar el diumenge lliure als seus jugadors i no tornar-los a convocar fins dilluns, en un nou entrenament voluntari que es farà a la ciutat esportiva del club, el mateix dia que els blaugranes han de disputar el Trofeu Joan Gamper contra el Nàpols.

Aquest és un cap de setmana en què els futbolistes professionals de la Lliga estan de vaga, per la negociació del nou conveni col·lectiu. Aquesta aturada també inclouria que els jugadors no es poguessin entrenar. Tanmateix, Guardiola va decidir convocar una doble sessió voluntària per aquest dissabte. Tots els jugadors del primer equip del Barça –a més de Martín Montoya i Jonathan dos Santos– hi han assistit, tant al matí com a la tarda. A la sessió vespertina, però, els lesionats Afellay, Puyol, Alexis i Maxwell han fet treball específic per seguir amb els seus respectius processos de recuperació.

Després d'això, Guardiola ha optat per donar el diumenge lliure als seus jugadors i no convocar-los fins dilluns al matí, en una nova sessió voluntària en què es preveu que hi tornin a participar tots els futbolistes del primer equip.

stats