BARÇA
Esports Barça 28/03/2012

Guardiola: "Hem tingut ocasions, control i possessió molt alta, però el camp relliscava, era perillós"

El tècnic no vol parlar de l'arbitratge i assegura que a la mitja part els ha dit als jugadors que no arrisquessin al darrere perquè la gespa no estava en bones condicions

Ara
1 min
Pep Guardiola, a San Siro

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat satisfet pel joc que ha fet el seu equip, sobretot per l'estat de la gespa. "Ha tingut molt de mèrit intentar jugar bé a futbol per com estava la gespa. Ens ha faltat el gol, que sempre és important marcar fora de casa, però ara és simple: per anar a semifinals hem de guanyar el partit a casa", ha comentat l'entrenador als micròfons de TV3.

"Si analitzem tot, ens hauríem merescut el gol. Hem tingut ocasions, control i possessió molt alta, però el camp relliscava, era perillós i a la mitja part els he dit als jugadors que no arrisquessin al darrere", ha afegit el tècnic blaugrana.

Guardiola, que no ha volgut parlar de l'arbitratge, ha assegurat que el partit de tornada al Camp Nou de dimarts vinent "serà un partit terrible". "Posaran molts jugadors defensant a l'àrea petita. Mirarem com podem donar una petita volta per quan arribem a aquestes posicions tenir ocasions", ha afegit Guardiola, que ha fet una crida a l'afició: "Necessitem l'estadi ple. Només tenim una opció, que és guanyar".

stats