Barça
Esports Barça 06/12/2011

Guardiola: "El partit contra el BATE és la demostració de la feina ben feta de tanta gent"

El tècnic elogia el joc i la intensitat dels jugadors del filial i es felicita perquè els del 1r equip que també han anat convocats han jugat al 100% de les seves opcions

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola ha acabat el partit contra el BATE Borissov especialment satisfet. No només per la victòria contundent (4-0), sinó perquè malgrat jugar amb tants futbolistes del planter, l'equip no n'ha notat les conseqüències i ha mantingut la mateixa intensitat i estil de joc que els titulars habituals.

"Hem jugat molt i molt bé. Estem molt satisfets. Full felicitar els joves per la manera com han jugat. El partit d'avui és la demostració de la feina ben feta de tanta gent. Perquè quan poses 8 joves de cop és molt difícil que es jugui com avui", ha comentat l'entrenador del primer equip del Barça.

El tècnic de Santpedor ha reconegut que "sabia que respondrien amb aquesta intensitat", i ha afirmat que "com a entrenador és un plaer veure aquesta gent que surt des de baix". "Ja hauran viscut la seva primera vegada, que és la que costa més. Així, si algun cop els necessitem sé que ens ajudaran". De la mateixa manera que també ha tingut paraules d'elogi pels membres del primer equip que han participat en l'últim enfrontament de la fase de grups de la Champions. "Mentre ells jugaven els altres s'ho miraven des de fora. Estic satisfet perquè podien no prendre-s'ho bé, però no ha estat així".

Pel què fa a alguns noms propis del partit, Guaridola s'ha referit a Pedro, autor de dos gols. "El Pedro no l'he perdut mai. Em va fer triomfar a 3a divisió, i és un jugador a qui li tinc molt d'apreci. Celebro molt que s'hagi retrobat amb el gol. És molt important per a nosaltres i ens ha ajudat moltíssim. Ha tingut inconvenients i una mica de baixada per culpa de la lesió, però ja és normal que això passi", ha valorat.

Per últim, també s'ha referit al clàssic d'aquest dissabte contra el Bernabéu: "És un partit contra un equip que està molt fort. Però sigui com sigui, vull que quan s'acabi la gent se senti orgullosa del seu equip, i que no perdem el nostre estil".

stats