Barça
Esports Barça 19/07/2011

Guardiola: "Thiago o Cesc? El mig del camp és l'essència del nostre joc, i aquí mai sobren bons jugadors"

El tècnic del Barça diu que l'Arsenal té dret a defensar la seva postura, i diu a Cesc que ell és jugador de l'Arsenal i es deu de moment a aquest club

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola i Andoni Zubizarreta en la primera roda de premsa de la temporada.

Sant Joan DespíPep Guardiola ha tornat a les sales de premsa i ha repassat l'actualitat del mercat de fitxatges. Sobre el cas Cesc i els seus suposats gestos cap al Barça ha sigut molt contundent: "Cesc és jugador de l'Arsenal i ha de fer el que l'Arsenal li demana, a mi no m'agradaria que m'ho fessin a mi. Si no ha viatjat és perquè té unes molèsties. Cesc ha parlat amb l'Arsenal i ha dit que està molt a gust allà, però que si hi ha la possibilitat de venir al Barça, ja ha dit que vol venir, i això ho sap Wenger, i nosaltres ja hem dit que el volem".

I respecte al que s'ha especulat sobre el fet que Thiago fa que Cesc no sigui tant necessari: "Thiago no condiciona Cesc. Mires el calendari i hi ha molts partits, i el mig del camp és l'essència del nostre joc, i aquí mai sobren bons jugadors. Abans que explotés amb la sub-21 ja vam dir que aquest any formaria part de la primera plantilla".

stats