Barça
Esports Barça 12/10/2011

Abidal i Xavi s'entrenen amb normalitat tot i les molèsties que arrossegaven dels partits de seleccions

El francès Eric Abidal i els vuit jugadors del Barcelona concentrats amb Espanya s'han reincorporat aquest dimecres als entrenaments de la plantilla blaugrana

Efe
1 min
Abidal i Busquets, en un entrenament. FCBARCELONA.COM

Sant Joan DespíEl francès Eric Abidal i els vuit jugadors del Barcelona concentrats amb Espanya s'han reincorporat aquest dimecres als entrenaments de la plantilla blaugrana, que aquest dijous ja prepararà al complet el partit de Lliga contra el Racing de Santander amb l'arribada dels argentins i brasilers.

Valdés, Puyol, Piqué, Thiago, Xavi, Sergio Busquets, Pedro, Villa i Abidal s'han exercitat amb normalitat al camp d'entrenament de la Ciutat Esportiva amb cinc futbolistes més del primer equip: Keita, Iniesta, Maxwell, Fontàs i Pinto. Les molèsties que tenia el francès no li han impedit entrenar-se al mateix ritme que la resta, com tampoc a Xavi.

A més, la sessió ha comptat amb la presència dels joves del filial Kiko Femenía, Muniesa, Gustavo, Deulofeu i Masip. Els blaugranes que van tenir partit amb la seva selecció ahir dimarts a la nit han fet una sessió més suau de recuperació.

Ara només falta que tornin a Barcelona els jugadors del Barça de la selecció argentina i brasilera que han tingut partit la matinada passada. Està previst que Leo Messi, Javier Mascherano, Adriano Correia i Dani Alves participin ja a l'entrenament que l'equip farà demà dijous a la tarda.

stats