Barça
Esports Barça 25/08/2011

Guardiola: "Hi ha coses que fa el Porto que ens agradaria fer-les nosaltres"

El tècnic del Barça, com sempre, ha elogiat el seu rival de la Supercopa d'Europa: "És una final excel·lent entre dos equips que s'ho mereixen"

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola, durant el Gamper.

Mònaco (enviat especial)Pep Guardiola confia que els vaixells de Mònaco no els despistin demà en la final de la Supercopa d'Europa, com ha dit ell mateix al final de la roda de premsa prèvia, una final que ha qualificat com a "excel·lent entre dos equips que s'ho mereixen".

I és que el tècnic del Barça, com acostuma a fer, no ha escatimat ni un elogi per al Porto: "És un equip que et ve a buscar amb molta intensitat i et prenen la pilota. Sabem jugar tots molt bé a futbol, i hi ha coses que fan que ens agradaria fer-les nosaltres".

De la mateixa manera, ha comentat que tot i la marxa de Villas Boas al Chelsea, el Porto continua jugant d'una manera molt semblant: "Fa temps que juga d'una manera semblant, són una mica com nosaltres, tenen una manera de jugar amb continuïtat en el temps".

Guardiola tampoc ha sortit del guió i ha esquivat les preguntes sobre el Reial Madrid i tota la polèmica. Tampoc ha volgut lamentar-se pel fet de tenir Piqué i Puyol lesionats, com no fa mai: "Sobre les baixes no hi penso ni un minut, quan els jugadors no hi són no hi són. Si cal, buscarem al filial, i si no, al juvenil".

Tampoc ha volgut fer servir d'excusa l'estat de la gespa de l'estadi Louis II de Mònaco, escenari del partit, i sobre la qual es va queixar amargament fa dos anys: "Per nosaltres és una gran sort ser-hi perquè has d'haver guanyat la Champions o l'Europa League, i si la UEFA ens diu 'heu de jugar aquí', nosaltres venim i juguem aquí. Ja hem jugat amb tota mena de gespes, de temperatures, condicions i no és excusa".

stats