BARÇA
Esports Barça 23/04/2011

Guardiola: "Si al Bernabéu vas a buscar un bon resultat t'acaben passant per sobre"

"Tan sols hem de guanyar dos partits i empatar-ne un per ser campions", ha comentat el de Santpedor a la roda de premsa posterior al partit contra l'Osasuna

David Jover
1 min
Guardiola dóna indicacions des de la banda del Camp Nou.

BarcelonaPep Guardiola ha volgut deixar clar a tothom que el seu equip no pot esperar cap regal del Reial Madrid. "Abans de començar els he dit als meus jugadors que s'oblidessin que el Madrid perdi cap partit dels que resten. Ens ho haurem de guanyar nosaltres", ha afirmat l'entrenador blaugrana.

Guardiola, sempre prudent, ha dit que el partit fet avui ha estat "fluix" però que no passa res perquè "quan juguen jugadors que habitualment no tenen minuts sempre els falta ritme. Tot i així, estic molt content del seu rendiment", ha dit.

Respecte al partit de dimecres al Santiago Bernabéu, el de Santpedor ha dit que si a Madrid surts pensant en aconseguir un bon resultat per la tornada, pots tornar amb un sac de gols. "Si al Bernabéu sortim buscant un bon resultat, ells t'acaben passant per sobre", ha comentat Guardiola.

Àrbitre portuguès?

Qüestionat sobre si el col·legiat de dimecres serà portuguès, Guardiola ha dit que, si això passa, Mourinho estarà content. "Si realment és així, l'entrenador de l'equip rival estarà molt content, igual que la temporada passada".

Per acabar, ha volgut esperonar els seus i l'afició dient que "a Madrid no hi anem en les millors condicions pel que fa a jugadors, però anem amb il·lusió i a lluitar per guanyar i fer un bon partit", ha conclòs.

stats