Barça
Esports Barça 20/02/2012

Pep Guardiola: "És una sort i un privilegi ser contemporanis d'aquests jugadors"

El tècnic del Barça ha elogiat molt als seus jugadors després de l'exhibició davant el València. "Dignifiquen l'esport", ha dit d'ells

Natalia Arroyo
1 min
Pep Guardiola dret a la gespa del Camp Nou durant el partit d'ahir.

BarcelonaOrgullós però prudent. Així ha entrat Guardiola a la sala de premsa després del 5-1 del seu Barça contra el València. "Hem fet un molt bon partit. Estem molt satisfets de com hem jugat i de com de bé s'ho ha passat la gent –ha començat–. Nosaltres hem tingut cinc dies per recuperar i ells només tres. Això, nosaltres sabem que es nota", ha comentat, excusant l'actuació dels d'Emery.

Guardiola ha dit que és una sort "ser contemporanis d'aquest grup de jugadors que dignifiquen aquest esport". El tècnic ha agraït a l'afició que s'hagi apropat al Camp Nou per animar l'equip malgrat la diferència a la classificació. "Hem tornat a fer gaudir a la gent. Anava veient que els gols no arribaven però pensava que era un privilegi viure aquest moment, amb aquests jugadors".

"No estem jugant per estar a deu punts del Madrid". Probablement, diu Guardiola, "seran molts punts per recuperar-los" però insisteix que l'equip, per joc i actitud, està mereixent molt més premi. "Si no hi som a temps [de remuntar], doncs no hi serem a temps. Hem fet massa coses bé per estar a tanta distància. És un repte: a veure si som capaços de complir amb la nostra feina i seguir competint com avui fins al final", ha afegit.

Molt irònic, Guardiola ha insistit en el bon joc dels seus futbolistes durant tot l'any per demostrar als periodistes que s'equivoquen quan, des de fa setmanes, parlen d'uns dubtes que en l'entorn del cos tècnic no existeixen. "Messi no estava malament fa tres dies?", ha acabat.

stats