BARÇA
Esports Barça 03/01/2012

Guardiola: “Felicito els autors del reportatge d'en Soufian. És una lliçó en tots els sentits”

El tècnic del Barça destaca la lliçó dels pares del nen: "Són gent musulmana que s'instal·la a Manlleu i parlen un català perfecte. És una bona lliçó per als polítics"

Ara
1 min
El Barça de Guardiola, un equip de somni / REUTERS/Kim Kyung-Hoon

BarcelonaEn la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, el tècnic del Barça, Pep Guardiola, ha fet referència al reportatge que dilluns a la nit va emetre TV3, Soufian, el nen que volia volar. "Em va semblar que TV3 és una televisió collonuda. Vull felicitar-los per una història tan alliçonadora".

"Felicito els autors del reportatge d'en Soufian, és una lliçó en tots els sentits. Felicito la directora de TV3 i tots els qui ho han fet possible", ha afegit Guardiola, que ha destacat la lliçó que ofereixen els pares durant el reportatge. "Demostren que tots som iguals davant els altres. Són gent musulmana, que s'integra, que s'instal·la a Manlleu i parlen un català perfecte. És una bona lliçó per als polítics, una gran gran lliçó", ha dit Guardiola.

Per al tècnic del Barça, "la força del nen ja parla per si sola, ell és un exemple". "El reportatge és emotiu i colpidor. Les misèries que tenim es posen al seu lloc", ha dit Guardiola, que ha recordat que en Soufian "va venir tres vegades i vam estar contents de rebre'l". "En Leo va estar molt bé", ha admès.

Per últim, l'entrenador blaugrana ha afegit: "Que per molts anys TV3 ho pugui seguir fent".

stats