BARÇA
Esports Barça 31/08/2011

Ibrahimovic: “Guardiola és un entrenador fantàstic. El que va passar, va passar”

El davanter suec diu que “el Barça és el millor equip del món” i treu ferro al seu enfrontament amb el tècnic blaugrana

Redacció
1 min
Una visita amb morbo Dos anys després Ibra tornarà  al Camp Nou per defensar la samarreta del Milan.

BarcelonaEl davanter suec del Milan Zlatan Ibrahimovic ha dit, en una entrevista al diari italià La Gazzetta dello Sport, que “Guardiola és un entrenador fantàstic”. El suec, que es retrobarà amb el tècnic blaugrana en la fase de grups de la Lliga de Campions quan Milan i Barça s'enfrontin, diu que no té “cap problema” amb Guardiola. “El que va passar, va passar”, diu Ibrahimovic.

Ibra va militar al Barça durant la temporada 2009-2010 però la relació conflictiva que mantenia amb Guardiola va forçar-lo a abandonar l'equip a finals d'aquella mateixa temporada. Aleshores, el davanter va culpar l'entrenador de la seva marxa del club. Ara, però, sembla que Ibra ha oblidat aquell conflicte. "Pensem en l'avui. Guardiola ho està fent bé al Barcelona i jo, al Milan. Cal seguir endavant i no mirar enrere", ha afegit.

Ibrahimovic també ha dit en aquesta entrevista que “el Barça és el millor equip del món”. Nosaltres som forts i estem creixent encara. Hem fet bons fitxatges i espero que puguin adaptar-se bé en el grup”, diu, amb humilitat respecte al seu equip. Ibra creu que serà "positiu" per a ell i per a l'equip rossonero el fet de jugar contra el Barça.

stats