BARÇA
Esports Barça 01/06/2011

Ibrahimovic nega que marxi al Madrid i diu que el Barça és “el millor equip del món”

El davanter suec avança en una entrevista a 'La Gazzetta dello Sport' que seguirà al Milan la temporada vinent i explica que se sent "content" per la victòria blaugrana a la final de la Champions

Redacció
1 min
Ibra diu a 'La Gazzetta' que es quedarà al Milan

BarcelonaEl davanter suec Zlatan Ibrahimovic ha posat fre a les especulacions que el situaven la temporada vinent al Reial Madrid i ha anunciat que continuarà jugant almenys un any més al Milan, club al qual va arribar des del FC Barcelona el mes d'agost passat. Sobre l'equip de Guardiola, Ibrahimovic ho té clar. "És el millor equip del món", ha dit en una entrevista al diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport.



Quan parla del paper del Barça a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United, Ibrahimovic explica: "Jo ja havia dit que guanyarien ells. És el millor equip del món, així que no estic sorprès". Tot i així, el suec dóna més detalls sobre la seva sortida del club blaugrana i recorda que "quan no et sents bé en un equip no hi ha res a fer i per això jo me'n vaig anar”. “De tota manera, estic content per ells", afegeix.

stats