BARÇA
Esports Barça 05/11/2011

"Era el meu torn per dir la meva veritat", diu Ibrahimovic de la seva autobiografia

El davanter explica al diari suec Aftonbladet que estar al Barça era un somni per a ell, però diu: "De vegades és millor acontentar-te amb el que tens, que tenir un somni i complir-lo, i que el somni gairebé et mati"

Efe
2 min
Ibrahimovic celebra el seu gol contra el Parma.

CopenhaguenEl davanter del Milan i exjugador del Barça, Zlatan Ibrahimovic, ha justificat la propera publicació de la seva autobiografia, en què repassa la seva vida, assenyalant que sentia que era l'hora d'explicar la seva història. "Era el meu torn per dir la meva veritat, la meva pròpia història. Em tocava parlar", ha dit Ibrahimovic al diari Aftonbladet.

Segons Ibrahimovic "mai" va dubtar que calia donar la seva versió, "no es tracta només del Barça, això és només una desena part del que apareix en el llibre". A "Jag är Zlatan Ibrahimovic" ("Jo sóc Zlatan Ibrahimovic"), que surt a la venda el dia 15, el davanter del Milan revela que va acusar, durant una discussió, l'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, de no tenir "ous" i de "cagar-se" amb Mourinho, tècnic del Reial Madrid, segons han avançat mitjans suecs.

Però el jugador rebutja que hagin estat l'animadversió o algun motiu ocult els que l'han portat a escriure el llibre, sinó només el seu desig d'explicar la seva versió. "Si algú té una altra cosa a dir o sap alguna cosa que jo no sé, és benvingut a dir-ho, però jo ja he dit tot el que sé en aquest llibre", ha afirmat.

No obstant això, ha admès que la seva estada d'un any al Barça havia estat molt diferent al que ell esperava, ja que sempre havia somiat amb jugar al club blaugrana. "De vegades és millor acontentar-te amb el que tens, que tenir un somni i complir-lo, i que el somni gairebé et mati", ha explicat.

Milan i Barça s'enfrontaran d'aquí a dues setmanes en partit de la fase de grups de la Lliga de Campions, i Ibrahimovic dóna per fet que alguna gent s'encarregarà de caldejar l'ambient prèviament. "Clar que algú segur que intentarà picar a la gent amb les meves declaracions i amb el que ha passat abans. Però no és una cosa en què pensi", ha assegurat.

Segons els fragments de la biografia avançats, l'origen del conflicte d'Ibrahimovic amb Guardiola rau en el canvi de posició de Lionel Messi, que va passar a jugar de davanter centre mentre aquell estava lesionat i al final va acabar quedant-se allà. El davanter del Milan ja ha airejat amb anterioritat en diferents moments les seves desavinences amb Guardiola, a qui es va referir despectivament amb l'apel·latiu de "filòsof" i al qual va criticar per no saber, en la seva opinió, tractar els jugadors.

stats