Barça
Esports Barça 04/04/2012

Ilie Sánchez renova amb el Barça per un any més

La clàusula de rescissió del futbolista es manté en tres milions d'euros

Ara
1 min
Ilie i el directiu Jordi Mestre

BarcelonaIlie Sánchez ha renovat el seu contracte amb el Barça per una temporada més, fins al juny del 2013. La seva clàusula de rescissió es manté en tres milions d'euros.

El barceloní, de 21 anys, va oferir un gran rendiment en el filial la temporada passada. Luis Enrique el va ubicar de mig centre, interior o de lateral dret. Eusebio, en aquest exercici, no ha pogut exprimir la versatilitat d'Ilie a causa d'una lesió al taló que el manté inactiu des de l'estiu.

En aquest sentit, la renovació ha suposat una alegria per al jugador. "És el dia més feliç en els 10 mesos que fa que estic lesionat. Estic encantat, avui és un bon dia", ha declarat a Barça TV. I ha afegit: "Quan estàs lesionat en l'únic en què penses és en quan tornaràs a jugar a futbol. Ara que ja he ampliat el contracte, intentaré treballar i l'any que ve disfrutar un altre cop".

La notícia permet a Ilie afrontar amb confiança el futur: "Espero que pugui ja sortir d'aquest pou i començar l'any que ve i fer el que no he pogut fer aquest". La que ve serà la seva quarta temporada al filial. "És el club de la meva vida i estic molt content de ser un any més aquí, d'anar sumant i d'ajudar l'equip a quedar-se a Segona un altre any", ha assegurat.

stats