BARÇA
Esports Barça 08/12/2011

Iniesta: "Aquest és el millor Barça en què he jugat"

El migcampista blaugrana diu en una entrevista a 'fifa.com' que l'equip es pren com un repte molt gran el Mundial de Clubs i que estan "il·lusionats" per tornar-lo a guanyar

Ara
2 min
Andrés Iniesta.

BarcelonaAndrés Iniesta reconeix que l'actual Barça és el millor equip amb què ha jugat en una entrevista concedida a la web fifa.com. El migcampista manxec, que afronta amb il·lusió els nous reptes –clàssic i Mundial de Clubs–, afirma: "Crec que aquest és el millor Barça en què he jugat, tot i que això té a veure amb la manera com evoluciona el futbol, cada any els equips són més forts".

Iniesta continua dient: "El Barça té el repte de superar-se cada dia i cada any, i ho hem fet en tots els aspectes: tàctic, físic, tècnic... és la llei del futbol". De fet, el migcampista assegura que treballen dia a dia per reinventar-se. "Intentem treballar variants tàctiques en la mesura que es pot amb tants partits. Aprofitem els entrenaments i fins i tot els mateixos partits. A més, molts dels jugadors que ara estem, ja hem utilitzat la variant 3-4-3 al futbol de base. Amb això vull dir que no és una cosa tant nova per a nosaltres".

Respecte al Mundial de Clubs, el migcampista comenta que l'equip l'afronta amb la intenció de tornar a guanyar el títol que van aixecar el 2009: "La tranquil·litat en el futbol no existeix. Ens prenem el Mundial de Clubs com un repte molt gran perquè tornar a guanyar-lo ens genera una gran il·lusió i tenim moltes ganes d'aconseguir-ho".

Sobre els rivals que el Barça es pot trobar al Mundial de Clubs, Iniesta explica: "En realitat, conec més el Santos o el Monterrey, que són equips molt incòmodes, molt forts físicament, i tècnicament molt ben dotats. Els que podrien tocar-nos en les semifinals no els he vist encara, però el cos tècnic ja ens els farà conèixer en els propers dies, com fem sempre".

stats