Barça
Esports Barça 31/12/2010

Iniesta: "No puc garantir que guanyarem títols, només que ho donarem tot per optar-hi"

Davant l'opció que el 10 de gener pugui rebre la Pilota d'Or, el manxec assegura que "el que s'ha de celebrar és que els tres finalistes ens haguem criat al Barça"

Redacció
2 min
Amistat per sobre de la rivalitat El jugador manxec rebent l'ovació a Cornellà, en un homenatge que ha fet la volta al món.

BarcelonaEl 10 de gener és possible que Andrés Iniesta sigui escollit com l'home de l'any 2010, tot i que encara que la Pilota d'Or acabi sent per a Messi o per a Xavi, el 2010 del manxec serà per emmarcar-lo igualment. "Ha sigut un any molt positiu perquè el Barça ha guanyat la Lliga dels 99 punts i perquè la selecció espanyola s'ha endut per primer cop el Mundial", en part pel seu gol en la final contra Holanda, encara que la seva modèstia no li ha permès destacar aquest últim detall. D'aquest any també n'ha destacat el 5-0 al Reial Madrid, encara que Iniesta no ho considera ni molt menys com el tercer títol del 2010 –després de la Lliga i la Supercopa. "Va ser un gran partit, que ens va sortir molt bé i que quedarà en la memòria de tots; l'equip ja ha fet altres bons partits i aquell dia també volíem aconseguir el lideratge", explica.

Respecte als seus desitjos pel 2011, Iniesta confia que l'any comenci igual que ha acabat el 2010, un cop "tot ha tornat a la normalitat", en referència a les lesions que el van torturar fins a l'inici del Mundial. "L'únic que podem garantir als aficionats en aquest 2011 és que ho donarem tot per guanyar títols i que hi optarem, però no els podem garantir que els guanyarem ni que repetirem el que hem fet en anys anteriors", ha emfatitzat el manxec.

Respecte a la possibilitat que sigui escollit per la FIFA i la revista France Football, Andrés Iniesta explica que guanyi qui guanyi, el premi ja l'ha guanyat el Barça: "El que s'ha de celebrar és que els tres finalistes ens haguem criat al Barça, molts equips tenen el Barça com a model, i això és el que queda".

stats