Barça
Esports Barça 26/08/2011

Iniesta: "Cal que valorem tot el què costa guanyar aquests títols"

El jugador de Fuentealbilla ha estat designat el millor jugador de la Supercopa i s'ha mostrat molt "feliç" per haver superat el Porto, "un rival molt físic"

Martí Molina
1 min
Iniesta supera Souza a Mònaco.

BarcelonaDesprés de guanyar la Supercopa d'Europa contra el Porto (2-0), Andrés Iniesta ha assegurat que els barcelonistes han de "valorar" aquests títols per "tot el què costa guanyar-los".

"Hem de valorar els títols pel què costa guanyar-los. A vegades pensem que aquests anys, com que estem traient tant bons resultats, hem de guanyar sí o sí, o fins i tot que és fàcil. Crec que cal que valorem tot el què costa guanyar aquests títols", ha dit el de Fuentealbilla.

Iniesta, que ha estat designat el millor jugador de la Supercopa d'Europa, s'ha mostrat "feliç" per aquesta distinció, però sobretot per guanyar una copa que "costa molt, pel simple fet que abans has de guanyar la Champions". Però sobretot s'ha mostrat "feliç" pel partit: "El camp no estava en les millors condicions, hi havia molta humitat i hem jugat contra un rival molt físic. Però ens hem sobreposat a això".

stats