Barça
Esports Barça 06/04/2011

Iniesta: "He tingut la sort de, en el primer partit, fer un gol i poder-lo dedicar a la meva filla"

Iniesta ha celebrat el naixement de Valeria, la seva filla, anotant el primer gol del Barça i donant l'assistència del segon contra el Xakhtar al partit d'anada

Redacció
1 min
Iniesta celebra el gol dedicant-lo a la seva filla

BarcelonaIniesta ha anotat el primer gol del Barça i ha donat l'assistència del segon. "Estic feliç per com ha anat tot", ha dit el futbolista. "He tingut la sort de, en el primer partit que he jugat, fer un gol i poder-lo dedicar a la meva filla", ha explicat. Valeria va néixer diumenge.

"L'entrenador s'ha cansat de dir que seria complicat i això ens ha de donar un toc d'atenció per al partit de tornada", ha assegurat Iniesta.

Keita, per la seva banda, ha reconegut després del partit d'anada de Lliga de Campions que "el 4-1 ha estat un gol clau perquè ha arribat just després del gol del Xakhtar. Estic content i espero que el 5-1 ens apropi a la classificació".

"Hem jugat un partit fort, on el rival no ens ha posat les coses fàcils", ha dit el migcampista del Barça.

"Encara no hem de pensar en el Reial Madrid. Falten 90 minuts per tancar l'eliminatòria i hem de respectar el rival", assegura Keita, que li ha volgut dedicar el seu gol a Abidal: "És un gran company i espero que torni quan abans millor".

stats