Barça
Esports Barça 23/05/2012

Iniesta: "No és fàcil renunciar a l'Eurocopa, però Villa ha volgut ser honest"

El blaugrana aplaudeix la sinceritat del seu company de vestidor i la valentia que ha tingut per prendre una decisió després de "cinc mesos lluitant cada hora per recuperar-se a temps"

N. Arroyo
1 min
Andrés Iniesta en roda de premsa

BarcelonaAndrés Iniesta ha valorat que David Villa hagi renunciat a jugar l'Eurocopa: "Ha treballat moltíssim per poder anar a l'Eurocopa i és un cop dur. Tenia molta il·lusió i em sap molt greu per ell, perquè s'ha esforçat molt per recuperar-se. Però ell ha volgut ser honest, sap que no pot donar tot el que ell vulgui. Sembla fàcil prendre aquesta decisió, però no ho és. S'ha estat cinc mesos lluitant cada hora per aconseguir-ho i és difícil veure que no ha pogut ser".

El migcampista del Barça ha afegit que el més important, ara, "és la seva lesió i que es recuperi perfectament, perquè encara li queden molts anys de futbol i ha de tornar a tenir la cama bé".

Preguntat per si ell seria partidari de convidar-lo a l'expedició de la selecció espanyola per fer pinya i ajudar, des de fora, al grup, Iniesta ha prioritzat el procés de recuperació del futbolista per damunt de qualsevol altra qüestió. "No és una decisió que hagi de prendre jo. Són coses dels metges, de l'entrenador, d'ell. El primer és veure on pot fer millor la recuperació de la lesió. Però està clar que si vingués, estaríem encantats", insisteix.

stats