Barça
Esports Barça 30/09/2011

Iniesta completa una part de l'entrenament

El migcampista avança en la recuperació de la lesió muscular que va patir en el partit de Lliga de Campions davant el Milan

Efe
1 min
Andrés Iniesta.

Sant Joan DespíEl migcampista del Barça Andrés Iniesta avança en la recuperació de la lesió muscular que va patir en el partit de Lliga de Campions davant el Milan i aquest divendres ja ha fet part de l'entrenament amb el grup.

Iniesta es va lesionar el 13 de setembre passat. Els serveis mèdics del club català li van diagnosticar un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra i van pronosticar un mes de baixa.

En l'equador de la seva recuperació, el migcampista blaugrana ja ha començat a entrar, a poc a poc, en la dinàmica de grup. I avui ha fet una petita part del treball al costat dels disset jugadors disponibles del primer equip i Isaac Cuenca, l'únic futbolista del filial que ha estat a la sessió.

Després del compromís de Lliga de Campions de dimecres a Minsk -amb golejada al BATE Borisov (0-5) inclosa- la plantilla ha començat a preparar el partit de Lliga contra l'Sporting de Gijón.

Al Molinón potser no estigui Carles Puyol, qui va patir una contusió costal contra el BATE Borisov i avui s'ha exercitat al marge dels seus companys.

Dels altres dos lesionats de l'equip, Alexis Sánchez se n'ha anat amb la selecció xilena, amb la qual, durant els pròxims dies, seguirà recuperant-se de la lesió muscular que va patir fa vint dies en el partit de Lliga de la Reial Societat.

Respecte a Ibrahim Afellay, l'internacional holandès serà intervingut dilluns que ve d'un trencament del lligament anterior creuat del genoll esquerre que el tindrà uns sis mesos de baixa.

stats