Esports Barça 17/09/2012

Iniesta: "Tenim la ment posada a Wembley"

El migcampista del Barça ha assegurat a la web de la UEFA que la final del pròxim 25 de maig a Londres és "molt important" per al club

Ara
1 min
Iniesta ofereix el títol a l'afició

BarcelonaEl migcampista blaugrana Andrés Iniesta ha declarat avui a la pàgina web de la UEFA que l'estadi de Wembley és "molt important per al Barça" i que el primer equip del club hi té "la ment posada" de cara a la final que s'hi disputarà el pròxim 25 de maig. Segons Iniesta, els blaugranes tenen "un camí molt llarg" per recórrer: "El futbol d’avui dia està tan igualat que és molt difícil arribar fins al final, però ens ho prenem amb la màxima il·lusió i lluitarem fins on podrem”, ha declarat el manxec. L'argentí Leo Messi ja va assegurar fa poques setmanes que, com cada any, els blaugranes volien "guanyar-ho tot" i que estan "preparats" per intentar-ho.

Iniesta ha volgut recordar l'eliminatòria contra el Chelsea de l'edició passada de la Champions: “Contra ells ho vam fer pràcticament tot bé, però van marcar dos dels gols en el temps de descompte [de la primera meitat], tant allà com aquí”. Messi, que va fallar un penal a la tornada, recorda amb amargura el duel: “Ens va quedar l’espina de no classificar-nos, sobretot a mi per errar aquell penal”. Al final, com apunta Iniesta, tot va ser qüestió de “sort”: “Altres cops l’hem tingut, aquest cop no tocava”, ha assegurat el manxec.

Messi, finalment, ha valorat la dificultat de la fase de grups i ha alertat del nivell dels contraris: “A la Champions League no hi ha grups assequibles. A priori un grup pot semblar més fàcil que un altre, però els partits s’han de jugar. Sabem per experiència que qualsevol equip et complica la vida”, ha conclòs l'argentí.

stats