BARÇA
Esports Barça 06/07/2011

Iniesta: "Cal saber respectar els límits, i Mourinho els va sobrepassar"

A més de recordar alguns moments de la temporada passada per a La Sexta, Iniesta es mostra il·lusionat amb el fitxatge de Cesc, tot i que diu que cal ser pacients

Redacció
1 min
Puyol i Iniesta.

BarcelonaAndrés Iniesta ha comparegut en un acte a Fuentealbilla a la seva pròpia bodega i ha parlat per a les càmeres de La Sexta sobre l'actualitat futbolística, repassant alguns moments de la temporada passada. "Cal saber respectar els límits, i Mourinho els va sobrepassar", ha dit Iniesta sobre el tècnic del Reial Madrid, i ha afegit: "El que faci Mourinho amb el seu equip no té importància per a nosaltres".

A més, Iniesta també ha volgut recordar els moments dolents viscuts aquesta temporada, sobretot quan se'ls va acusar de dopatge. "La veritat no sé si la té algú, el que hi ha hagut són situacions molt incòmodes, hi ha hagut moments en què s'ha traspassat la línia de l'esportivitat", ha afirmat Iniesta.

Sobre la possible futura incorporació de Cesc al Barça, el migcampista manxec es mostra il·lusionat: "Espero que vingui, tant de bo pugui ser aviat amb nosaltres. A més, segur que s'adapta molt ràpid". Tot i això, Iniesta apunta que cal tenir paciència: "Cal ser pacients. Jo parlo amb ell sovint i està tranquil".

stats