Barça
Esports Barça 22/02/2012

Isaac Cuenca: "Ni el futbolista més optimista hauria pensat que seria on sóc ara fa un any"

El davanter de Reus ha debutat a la sala de premsa, on se l'ha vist nerviós, i ha afirmat que "hem de seguir lluitant a la Lliga per si el Madrid ensopega"

Albert Solé
2 min
Isaac Cuenca supera Miguel al Camp Nou PERE TORDERA

BarcelonaIsaac Cuenca va debutar el mes d'octubre passat en un partit amb el primer equip, al gener va passar a formar part de la primera plantilla del Barça i aquest dimecres ha debutat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. Visiblement nerviós, el davanter de Reus ha respost totes les preguntes amb frases curtes. "Fa un any no m'hauria cregut que ara seria aquí, ni el futbolista més optimista ho hauria pensat", explica el jugador, que fa un any lluitava amb el Sabadell per pujar a Segona A, i ara pensa a retallar punts al Madrid per guanyar la Lliga de Primera. "Dono les gràcies per ser en aquest club perquè han apostar per mi; per l'equip és millor no tenir baixes, però és cert que això és el que va donar minuts al principi, encara tots volem que els lesionats es recuperin", comenta el jugador en relació a la seva privilegiada situació.

Isaac Cuenca ha assegurat també que no li ha canviat la vida des que juga al primer equip del Barça i és més conegut: "Segueixo fent el que feia abans, no ha canviat res, i la fama la porto bé perquè a vegades ni em reconeixen pel carrer".

La Lliga

Pel que fa a la Lliga i els 10 punts de desavantatge respecte al Madrid, Cuenca segueix la línia del vestidor blaugrana: "Nosaltres lluitarem fins al final i mirarem de retallar punts al Madrid, sabem que és difícil i complicat, però hem de seguir lluitant per si tenen alguna ensopegada, i aprofitar-ho".

Guardiola

També ha repetit el discurs dels seus companys a l'hora de parlar de la renovació de Guardiola: "No estem preocupats, creiem i volem que renovi, i com més aviat millor, seria el millor per a tots".

stats