BARÇA-MADRID
Esports Barça 28/11/2010

La cara B d'Iturralde González, un àrbitre que no agrada a Madrid

El col·legiat del clàssic serà Iturralde González. La decisió no agrada a Madrid, on l'acusen d'afavorir el FC Barcelona

Redacció
1 min
Iturralde González.

BarcelonaL'àrbitre del clàssic serà Iturralde González. La decisió no agrada a Madrid, on acusen el col·legiat d'afavorir el FC Barcelona. Nascut el 20 de febrer de 1967, té experiència a Primera Divisió des de l'any 1995.

El cert és que el veterà àrbitre ha xiulat dos enfrontaments directes entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. El primer va ser el 14 de febrer de 1999, quan el Camp Nou va viure una victòria per 3-0 amb gols de Luis Enrique (dos) i Rivaldo.

El segon clàssic xiulat per Iturralde González correspon a la temporada 2005-06, quan els blaugrana van guanyar 0-3 al Santiago Bernabeu amb dos gols de Ronaldinho i un de Samuel Eto'o.

Iturralde González va ser entrevistat fa uns mesos al costat de Raga Guerrero al programa 'Manu a Manu' (Bilbovisión), presentat per Manu Redondo. El vídeo supera les 50.000 visites al You Tube. Marca.com va qualificar el programa com “el més surrealista de la història”.

stats