Barça
Esports Barça 21/12/2010

El Barça empata amb l'Athletic (0-0) i haurà de remuntar a San Mamés

Messi, Villa i Adriano, que han començat el partit a la banqueta, han sortit a la segona meitat per buscar el gol local

Bojan no ha pogut celebrar cap gol.

BarcelonaEl Barça no ha pogut marcar contra l'Athletic Club (0-0) en el partit d'anada de la Copa del Rei i haurà de remuntar a San Mamés (5 de gener) per aconseguir la classificació.

El Barça ha començat el partit contra l'Athletic Club amb un onze format per Pinto, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Mascherano, Xavi, Keita, Iniesta, Bojan i Pedro.

El partit ha finalitzat sense gols al Camp Nou, on el Barça no ha pogut superar la defensa de l'Athletic Club. Les millors ocasions de gol de la primera meitat han estat d'Andrés Iniesta, que ha disposat de bones oportunitats per anotar.

Al minut 53, Pep Guardiola ha donat entrada a Messi, tot buscant alterar el ritme del partit. Una mica més tard, al minut 62, ha entrat Villa per Bojan. Finalment el tècnic ha donat entrada a Adriano (minut 79), que ha ocupat el lloc de Mascherano.

L'àrbitre ha anul·lat un gol de Villa al minut 80 per fora de joc.

El Barça ho ha seguit intentant, però ha arribat al final sense aconseguir marcar i haurà de remuntar a San Mamés. El partit de tornada està previst per al dimecres 5 de gener.

FC Barcelona, 0: Pinto; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Mascherano (Mascherano, min.79), Xavi, Keita (Messi, min.54), Pedro, Bojan (Villa, min.63) i Iniesta.

Athletic Club, 0: Iraizoz; Iraola, San José, Ustariz, Koikili, Gurpegui, Susaeta, Iturraspe (Orbaiz, min.72), Javi Martínez, Gabilondo i Igor Martínez (Muniain, min.55).

Àrbitre: Mateu Lahoz. Groga a Javi Martínez (min.33), Ustaritz (min.45), Gabilondo (min.53), Orbaiz (min.84) i Piqué (min.89).

Incidències: 45.207 espectadors.