BARÇA
Esports Barça 18/04/2011

Ja s'han adjudicat les entrades per viatjar a Madrid a veure la semifinal de Champions

A partir de la petició 4.624, s'assignaran les 2.441 entrades de què disposa el club. En total, se n'havien demanat més de 15.000

Redacció
1 min

BarcelonaMés de 15.000 socis del Barça havien demanat entrades per acompanyar l'equip en el partit de semifinals de la Lliga de Campions que s'ha de jugar a Madrid dimecres de la setmana vinent. El club, però, disposava només de 2.441 tiquets, de manera que s'havia de celebrar un sorteig per decidir qui tindria entrada i qui no. El sorteig s'ha celebrat aquest dilluns a la sala París i, de les prop de 7.000 peticions rebudes, les afortunades seran les que estiguin per sobre del 4.624. A partir d'aquí, es començaran a adjudicar les entrades.

Els primers a demanar les entrades, doncs, se'n quedaran sense, mentre que els més endarrerits tindran l'oportunitat d'assistir al tercer dels clàssics entre Madrid i Barça. El club es posarà en contacte amb els socis agraciats entre dilluns i dimarts i les entrades es podran anar a recollir dilluns i dimarts de la setmana vinent.

stats