Barça
Esports Barça 25/02/2012

Javi Martínez, possible objectiu de Barça i Madrid per la propera temporada

El migcampista internacional de l'Athletic Club està a l'agenda dels dos grans clubs de la Lliga, segons informen diversos mitjans aquest dissabte

Ara
1 min
Javi Martínez i Weiss es disputen una pilota a San Mamés.

BarcelonaJavi Martínez, migcampista internacional de l'Athletic Club, és un dels jugadors que agraden tan al Barça com al Reial Madrid. El futbolista figura a l'agenda de les respectives secretaries tècniques, segons informen diferents mitjans aquest dissabte.

D'una banda, 'Mundo Deportivo' explica que "la més que probable sortida de Keita al juny deixaria una plaça lliure al mig del camp" i que per ocupar-la el Barça s'hauria fixat en Javi Martínez. Encara que un possible handicap és el preu, ja que el futbolista té una clàusula de rescissió de 40 milions i no acaba contracte fins el 2016.

De la seva banda, 'elconfidencial.com' assegura que el jugador "sempre ha agradat al president Florentino Pérez" però que "ara és Mourinho qui ha demanat el seu fitxatge". En el seu cas, el mitjà digital explica que el fitxatge és complicat, com sempre que el club blanc s'ha interessat per un futbolista de l'equip bilbaí.

stats