Barça
Esports Barça 18/06/2012

Javi Martínez és la primera opció per reforçar la defensa del nou Barça de Tito

Descartat el fitxatge de Thiago Silva, el club blaugrana centrarà en el polivalent jugador de l'Athletic els seus esforços econòmics per ampliar la plantilla

Ara
1 min
Javi Martínez i Negredo, en un entrenament de la selecció espanyola / GETTY

BarcelonaAgrada Javi Martínez. Per la seva polivalència (pot jugar de central o en diferents posicions al mig del camp), juventud (té només 23 anys), caràcter (és humil i competitiu) i per la ràpida adaptació al Barça que suposa el seu fitxatge. El seu preu és car, perquè l'Athletic no sembla disposat a deixar-lo marxar per menys de 40 milions d'euros. Malgrat tot, Javi Martínez és la primera opció per reforçar el projecte del nou Barça de Tito Vilanova, segons assegura 'Mundo Deportivo'.

Descartat el fitxatge de Thiago Silva, el club blaugrana centrarà en el polivalent jugador de l'Athletic els seus esforços econòmics per ampliar la plantilla, conscient que el club basc pot necessitar una venda gran per completar la seva plantilla. L'interès del Reial Madrid pot dificultar les negociacions, tot i que les relacions entre els dos clubs no són tan bones com entre Athletic i Barça.

stats