Barça
Esports Barça 14/09/2011

El Barça vol canviar els Estatuts per impedir que els exercicis es tanquin amb pèrdues

Ho proposarà en una assemblea extraordinària en què també es proposarà limitar l'endeutament i garantir una reserva d'ingressos per a la construcció del Palau i la reforma del Camp Nou

Albert Solé
1 min
El vicepresident econòmic, Javier Faus, durant una roda de premsa a l'estadi. Avui Faus explicarà la situació del club.

BarcelonaLa junta directiva del Barça està preparant una assemblea extraordinària per aquesta temporada per votar una reforma dels Estatuts. Aquesta reforma tocarà diferents aspectes del club, però en l'apartat econòmic la junta proposarà tres canvis importants. Per una banda es vol proposar posar un límit a l'endeutament del club, i per altra que els comptes anuals s'hagin de tancar obligatòriament sempre en positiu, sense pèrdues.

La tercera proposta serà que, dels ingressos del club de cada temporada, una partida d'un mínim d'un 3% –segons paraules del vicepresident econòmic, Javier Faus– s'hagin de reservar en un compte patrimonial. És a dir, que cada any es guardin obligatòriament uns diners en una caixa per dedicar-los exclusivament a construir en el futur el nou Palau, l'Espai Barça i per fer la reforma del Camp Nou.

stats