Barça
Esports Barça 01/08/2011

Jeffren deixa la concentració del Barça i viatja cap a Lisboa per firmar per l'Sporting de Portugal

El Barça cobraria quatre milions fixos més un en variables. A més, es guarda una opció de recompra per vuit milions i cobraria el 20% d'un futur traspàs del canari

Redacció
1 min

BarcelonaEl davanter del Barcelona Jeffren Suárez ha abandonat, després de l'entrenament d'aquest dilluns, la concentració que l'equip blaugrana està duent a terme a Miami per negociar el seu traspàs per l'Sporting de Portugal.

L'entitat lisboeta i el Barça haurien tancat ja l'acord pel traspàs de l'extrem canari d'origen veneçolà a canvi de quatre milions d'euros fixos més un altre milió que podria cobrar si es complissin unes variables.

A més, el Barça es guarda una opció de recompra de vuit milions d'euros a partir del segon any, i també cobraria el 20% de l'import si l'Sporting de Portugual traspassés Jeffren en un futur.

El canari, per tant, ha rebut permís del club blaugrana per deixar la concentració i viatjar a Lisboa per negociar el seu nou contracte, que podria vincular-lo amb l'Sporting per a les pròximes cinc temporades.

El jugador, de 23 anys, ha tingut una participació molt reduïda des que passés a formar part de la primer plantilla fa dues temporades. Maltractat per les lesions i sense la continuïtat necessària per poder rendir al seu millor nivell, era un dels jugadors que no compta per a Josep Guardiola amb vista a la pròxima campanya.

Substitucions a la gira

D'altra banda, el club ha informat que aquest dimarts s'incorporaran a la gira nord-americana Gerard Deulofeu i Sergi Gómez, jugadors que supliran les absències de Jeffren i del lesionat Afellay. Els dos futbolistes s'incorporaran amb el grup després de disputar dilluns la final de l'europeu sub-19 contra la República Txeca.

stats