Barça
Esports Barça 02/05/2011

Joan Gaspart: “Per què? Doncs perquè som millors”

L'expresident del Barça creu que la UEFA, la Federació i Antiviolència haurien d'actuar. I ha recordat que va ser sancionat per acusar un àrbitre d'haver-los “robat”

Redacció
2 min
Gaspart ha confirmat en assemblea que deixarà de ser president de la SAE andreuenca

BarcelonaJoan Gaspart ha carregat contra l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, i també contra el club blanc per les acusacions que va fer després del partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. En una entrevista a la cadena COPE, el que va ser president del Barça ha assegurat que “aquest no és el Mourinho que vaig conèixer. No vaig entendre la seva roda de premsa. Vaig enviar missatges a TV3 per contestar-li per què. Si ara ell pregunta per què, jo podria preguntar el per què a moltes altres coses durant la història. Per què? Doncs perquè som millors”.

Gaspart també considera que “estem portant la crispació esportiva més enllà i això ho provoca algú amb les seves declaracions. La UEFA, la Federació i la Comissió Antiviolència han d'actuar. A mi m'ho van fer per dir que un àrbitre ens havia robat un partit. Algú li hauria de dir a Mourinho que estem en un país civilitzat que es diu Espanya i en un país, com diu el Pep, petit que no mereix segons quines declaracions”.

L'expresident blaugrana també ha criticat Florentino Pérez, màxim dirigent del Reial Madrid: “El seu president, que és un 'senyoràs' i un home importantíssim, hauria d'intentar no tirar més llenya al foc. El club ha d'estar per sobre de l'entrenador i els responsables (del club) li han de dir al senyor Mourinho on és el límit. No es pot posar en dubte l'honorabilitat del Barça i els títols que ha aconseguit. La presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, diu que tenen el millor entrenador del món. Si un dia hi ha una desgràcia per tota aquesta crispació hauria de veure si està d'acord amb totes aquestes declaracions”.

Per últim, també ha parlat sobre com celebraria una possible victòria del Barça a la final de Wembley d'aquest 2011: “Banyar-me al Tàmesi? Els anys no perdonen, però si arribem a la final de Wembley i la guanyem, un culé apassionat i forofo com jo, farà alguna cosa...”.

stats