Supercopa Catalana
Esports Barça 31/07/2012

Joan Gaspart: "Que no diguin que és culpa del Barça. És l'Espanyol qui no vol jugar el 26"

L'expresident del Barça ha assegurat a COMRàdio que els blanc-i-blaus "no són rivals, esportivament parlant", i que "el partit s'havia de jugar avui [dimarts] amb els jugadors que cada equip hagués volgut

Ara
1 min

BarcelonaJoan Gaspart, expresident del Barça, ha carregat amb duresa contra l'Espanyol després que el club blanc-i-blau anunciés públicament que no volia disputar la Supercopa de Catalunya el dia 26 de setembre. "No volen jugar el dia 26, doncs que no juguin, però que no diguin que la culpa és del Barça. La culpa és de l'Espanyol, que no vol jugar el dia 26", ha dit en declaracions a COMRàdio.

"Esportivament parlant, l'Espanyol no és rival per al Barça. Això no vol dir que algun dia l'Espanyol pugui esportivament intentar superar el Barça, però a dia d'avui [aquesta possibilitat] no existeix", ha dit Gaspart. I ha afegit: "Com que aquesta rivalitat esportiva no existeix al camp, s'ha de traslladar als despatxos".

Sobre la suspensió de la Supercopa, Gaspart considera que "el partit s'havia de jugar avui [dimarts] amb els jugadors que cada equip hagués volgut", malgrat que els blaugranes ja havien avisat que haurien disputat l'enfrontament amb el filial.

"Que ningú es pensi que el fet que el Barça no vulgui jugar és perquè va en contra de ningú, i encara més quan els beneficis són per al futbol català", ha comentat l'expresident. "El Barça B o l'Espanyol B contra el primer equip no vol dir que guanyin segur. Tothom donava per guanyador l'Espanyol contra el Sant Andreu i va guanyar el Sant Andreu".

"L'Espanyol B té l'equip a Segona B de carambola, i també vaig participar-hi jo i encara no m'han donat les gràcies. Com a vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol vaig aconseguir que poguessin jugar finalment a Segona B quan no ho havien aconseguit per la via esportiva", ha conclòs.

stats