Copa del Rei
Esports Barça 06/03/2012

Joan Gaspart: "Seria un error interpretar-ho com una victòria d'uns i una derrota dels altres"

L'expresident del Barça i vicepresident de la Federació Espanyola diu que la seu més votada ha sigut el Calderón el dia 25 de maig perquè "era la decisió més lògica"

Ara
1 min

BarcelonaJoan Gaspart, vicepresident encara de la Federació Espanyola de Futbol i expresident del Barça ha explicat a ONA FM que la final de la Copa del Rei es jugarà al Vicente Calderón el dia 25 de maig perquè "era la decisió més lògica". Gaspart, a més, també ha dit que " @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } seria un error interpretar-ho com una victòria d'uns i una derrota dels altres. Ha sigut una decisió votada per majoria i que ha guanyat perquè era la millor, no perquè ho hagi demanat el Barça".

El no del Bernabéu

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Joan Gaspart també ha expressat el seu escepticisme a la negativa del Reial Madrid a deixar el seu estadi: "Les obres als labavos no és una explicació prou de pes per no deixar jugar una final de Copa", i a l'hora també ha recriminat a l'Athletic la seva actitut demanat La Cartuja: "Tampoc entenc perquè si l'Athletic volia jugar al Bernabéu també, llavors no volia fer-ho al Calderón".

El desafiament del Barça a la Federació

Respecte la roda de premsa de dilluns a la nit del portaveu del Barça Toni Freixa, Gaspart ha comentat: "El Barça no va contra els àrbitres ni contra la Federació, però hi ha hagut coses que no han agradat als culers, entre els quals m'hi incloc jo", i ha afegit: "Els canvis que demani el Barça no farà que a curt termini la Federació canviï res, però si ho acaba canviant, no serà perquè un club ho demani".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats