Barça
Esports Barça 26/09/2011

Joan Gaspart demana que no es retiri la demanda contra Laporta

L'expresident del Barça ho ha demanat als micròfons d'ONA Fm, on ha repassat l'actualitat blaugrana

Ara
1 min
Joan Gaspart en un dels seus hotels de Barcelona / PERE TORDERA

BarcelonaJoan Gaspart, que va ser president del Barça entre 2000 i 2003, ha demanat aquest dilluns a la tarda que la junta de Sandro Rosell no retiri la demanda d'acció de responsabilitat que va interposar contra Joan Laporta i el seu equip l'estiu passat, tot i les paraules de Pep Guardiola defensant l'expresident blaugrana.

L'expresident considera que "per sobre de qualsevol persona hi ha el Barça, i s'ha de fer el que sigui bo pel club. Guardiola té la seva opinió i no l'hem de criticar, però jo no retiraria la demanda per les seves paraules".

Gaspart ho ha comentat en una entrevista que ha concedit als micròfons del programa La Graderia d'ONA FM, on també ha parlat dels resultats de l'assemblea de dissabte passat. Sobre el patrocini de Qatar, Gaspart considera que el Barça no pot renunciar a aquests diners, i ha dit que "no es pot ser tan sentimental i purista".

Un altre tema calent de l'actualitat i de l'assemblea és la creació de la grada jove. Per a Gaspart, el Barça ho ha d'intentar: "Hi ha molts joves que no són violents. Els violents són 50 i no ens podem deixar guiar per ells. No perdem res provant-ho, i si no surt bé, l'any que ve es prohibeix".

stats