Barça
Esports Barça 13/11/2011

Joan Laporta: "Tothom em deia que havíem de fitxar Mourinho i jo vaig fitxar Guardiola"

L'expresident del Barça explica en una entrevista a 'El Gráfico' com va anar el fitxatge de l'entrenador de l'equip blaugrana

Ara
1 min
Portada de 'El Gráfico'.

BarcelonaJoan Laporta, expresident del Barça, explica en una entrevista a El Gráfico com va anar el fitxatge de Pep Guardiola: "Tothom em deia que havíem de fitxar Mourinho i jo vaig fitxar Guardiola. Pensava que era la persona ideal. La majoria de la gent que ara elogia aquesta decisió, abans la va criticar. Nosaltres estàvem convençuts de la decisió".

"L'hegemonia del Barça sobre el Reial Madrid va començar l'any 2003. Es va produir perquè els clubs van adoptar dos models de gestió diferents. El del Barça es va basar en la humilitat, el del Madrid, en la cartera. A nosaltres ens havia passat abans, quan funcionàvem a cop de talonari", explica Laporta.

"Com a president del Barça vaig conèixer cinc presidents del Reial Madrid. Això ho resumeix tot. El Barça va tenir estabilitat i el Madrid, no", assegura Laporta, que qualifica la decisió d'incorporar el logo d'Unicef com la més important del seu mandat.

Segons Laporta, "quan vam fitxar Ronaldinho teníem tres opcions; ell, Henry o Beckham. Les havíem treballat totes".

"No diré noms, però hi ha presidents que fan les alineacions dels seus equips", diu l'expresident del Barça.

stats