Barça
Esports Barça 20/04/2012

Johan Cruyff creu que Iniesta, Xavi i Guardiola no s'haguessin desenvolupat en un altre equip

L'holandès assegura en una entrevista al suplement setmanal del diari francès 'L'Equipe' que aquests futbolistes no haguessin triomfat per les seves condicions físiques

Efe
1 min
Johan Cruyff.

BarcelonaL'holandès Johan Cruyff, extècnic del Barça, ha assegurat que jugadors com Iniesta, Xavi o el mateix Pep Guardiola, actual tècnic blaugrana, no haurien pogut desenvolupar les seves carreres futbolístiques en un altre equip per les seves condicions físiques.

"Els haurien dit, fins i tot abans de l'edat adulta: 'No sou prou grans i forts per convertir-vos en futbolistes'. Ni tan sols haguessin tingut la possibilitat de participar", ha assegurat Cruyff en una entrevista al suplement setmanal del diari francès 'L'Equipe', que aquest dissabte dedica un especial al Barça.

L'holandès ha recordat que, quan es va fer amb el control de l'equip a finals dels anys vuitanta, va preguntar als responsables del centre de formació del Barça, La Masia, quin era el millor futbolista amb què comptaven. Tots li van respondre que era Pep Guardiola, "tot i que físicament era molt dèbil".

stats