BARÇA
Esports Barça 04/07/2011

Jonathan dos Santos: "Estic molt penedit pel que vaig fer i vull demanar disculpes"

El migcampista del Barça B, a través de Barça TV, assumeix la seva responsabilitat per l'acte d'indisciplina que va causar la seva exclusió de la selecció mexicana

Redacció
1 min

BarcelonaJonathan dos Santos ha parlat als mitjans oficials del club blaugrana dels fets ocorreguts recentment en la concentració de la selecció mexicana, abans de l'inici de la Copa Amèrica. "Sóc aquí per donar la cara, he comès una indisciplina. Estic molt penedit pel que vaig fer i vull demanar disculpes a la selecció, als meus companys, a tot el cos tècnic i a l'afició de Mèxic. Sóc aquí i assumiré tota la meva responsabilitat", ha declarat.

El jugador ha reconegut que ha demanat disculpes al club i a la seva família: "És a qui li dol més tot això". Dos Santos ha recordat la seva trajectòria al Barça, on no ha tingut mai cap problema: "Porto una carrera molt neta. Nou anys al Barça i mai han tingut cap problema amb mi, sempre he sigut disciplinat i tots som éssers humans, tots hem comès errors".

Jonathan dos Santos està penedit del que va fer i, per iniciativa pròpia, ha decidit participar en uns actes solidaris a la Fundació del Barça i també en algun altre al seu país "per compensar els danys".

stats