Barça
Esports Barça 20/07/2012

José Manuel Pinto: "Tito Vilanova manté la filosofia"

El porter del Barça ha valorat la primera setmana de treball de pretemporada

Ara
1 min
José Manuel Pinto, en roda de premsa

BarcelonaJosé Manuel Pinto, porter del Barça, ha valorat la primera setmana de treball de pretemporada. El jugador veu el grup "amb moltíssimes ganes, com cada any", i afirma que "tot va sobre rodes". Pel que fa al fet d'estar sota les ordres de Tito Vilanova, Pinto assegura que el veu "perfectament, com sempre", i que en les sessions preparatòries se segueix fent "més o menys el mateix". I afegeix: "Tito Vilanova manté la filosofia".

El porter apunta que, si bé en temporades passades "potser Tito Vilanova es mantenia més en un segon pla, tot i que era una de les persones que feina la preparació de l'entrenament", ara "està més present com a portaveu". "Ara té tot el pes de la responsabilitat, tot i que abans també era molt important", ha puntualitzat.

A la pregunta sobre si ha parlat amb l'entrenador de les seves opcions, Pinto s'ha mostrat convençut que Tito Vilanova "prendrà la decisió que sigui millor per a l'equip". A la vegada, ha ressaltat que ell és un jugador "ambiciós, competidor, que no es conforma mai", i que com sempre treballarà al màxim per intentar "treure el lloc al Víctor Valdés".

stats